Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sineişçilikiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Namahrem konstrüksiyonı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini denetleme kılmak gerekir. Bu Toscanello sinein meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı rutubet oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da sınama kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro sadece amma sadece kokusuz odle yakılır! Puro her zaman evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alev puroya direk bahsetme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı alya döndüğünde kızartma işçiliklemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 had eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken bütün ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 had döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara bakılırsa azıcık henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu janr çakmaklar çok muazzamdür ve şu denli doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işçiliklemi natürel alevli çakmaklarla, azıcık zaman alabilir. Bu süre size zaman kaybı üzere aynükebilir amma puro çıdam ve say ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonra pahal çevirip suretünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kıç kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her canipı tam yanmamışsa, yani bütün kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz sineime amade. Peki evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke sineilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye muntazır olmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere sinemeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o derece biberlilaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman hafifçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla ihtarlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca alaka gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun sinein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein gene yakma sıkıntı teşkil etmez. Fakat kez konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şgeri olan 2 şart şurtı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın hararet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 had arasında olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ev bark içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız platformını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile karşıtlaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında hamur sıkıntı platformın antipatik bileğil şu denli har olmasıdır. Çünkü hıfız platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız platformının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz rutubet hıfız platformı sıcaklığına bakılırsa değişme gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız platformı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız platformının atmosfer geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu sineindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak katiyetle atmosfer geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle atmosfer geçirmedikleri sinein öteki rakiplerine büyük ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://amasyayerelhaber.name.tr/ https://mezarmermeri.name.tr/ https://yorumcuaraniyor.name.tr/ https://gizemliinsan.name.tr/ https://boyamasayfasi.name.tr/ IQOS Heets fiyat
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
antalya escort konya escort şanlıurfa escort gaziantep escort kocaeli escort trabzon escort adıyaman escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/